fredag, januari 06, 2006

Korpens nyheter

Två sparkturer och en promenad till jobbet senare är jag a) extremt i behov av en tupplur b) i nästan lika stort behov av några limpmackor med ost och varm choklad.

Kroppen har träningsvärk, jämt fördelad i kroppen efter gårdagens pump-pass. Känns skönt, nu blir det vila resten av veckan. Nästa vecka börjar det vanliga schemat på Korpen efter julens nedbantade version. Nyheterna är dansaerobic (låter riktigt kul) och bodycombat (låter bra i beskrivningen, men kommer inte riktigt ihåg vad det innebär). Men det bästa är att det är lunchpass alla vardagar, perfekt när en sån som jag jobbar kväll hela veckan.

2 kommentarer:

Hanna sa...

Hej vännen!
Gud vad du är duktig, själv ligger jag på latsidan men planerar att starta mitt nya träningsliv i veckan. Sats nya vårschema har redan börjat och där ingår nu pilates, som jag tänkte testa. Även temacykling ( spinning till kul musik med olika teman tex film, schlager mm) står på min önskelista. sen blir det nog yoga för hela slanten.
Puss! / Hanna

Mari sa...

Temaspinning låter kul. Jag fick ju en yogamatta i julklapp, men det enda jag hittills använt den till är att stretcha och chilla framför brasan ... Längtar mycket efter dig!