tisdag, februari 06, 2007

Wiwecas vänner

Igår köpte jag en fleecehuva som ser ut lite som en rånarluva. Redan idag fick jag anvädning för den, eftersom det var minus sjutton. Men när jag pratade med pappa sa han att det var minus tjugosju i Piteå, så vi har väl rena rama våren här i jämförelse.

Det har varit en rolig dag. Barbro hälsade på i förmiddags. Med sig hade hon älgkött till Humlan och älgfärs och annan mat till oss. Fast trevligast var såklart att dricka en kopp kaffe och surra en stund. Sedan bar det av på babysim, syrran följde med och hällde vatten på Siri. Det var superkul, Siri har verkligen förstått hur man gör när man på "kommando" håller andan och blundar samtidigt.

På väg från simhallen träffade vi Wiwecas andra Umeåkompis Linkan, hon skulle på vattengympa. Så då fick vi oss en trevlig pratstund, en kram och en klapp på kinden. Det värmde! Sådana gånger upptäcker jag att jag saknar mamma- och svärmor-omtanke just nu.

Nu har vi åter landat hemma. Siri sover skönhetssömn efter simmet, lika trött som vanligt. Jag har ätit för mycket mjölkprodukter och har ont i magen, så nu vacklar jag - sängen och bok eller en kopp te och bok?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej kära Mari!! vi hade -32 när johan vaknade... inte skönt.
prövade att ringa igår men jag fick inget svar. hoppas ni myser i värmen inne! kramar jill

Anonym sa...

Hej, vet inte om jag kommenterar dubbelt nu, min förra verkar ha försvunnit... Tack för 1-års hälsningar både från Umeå och Thailand! Det blev ett mysigt kalas med kompisar, tårta o ballonger som uppskattades av alla små och stora gäster.

Fick precis ett fnittrigt samtal från moster och mamma som satt på balkongen på ett riktigt lyxigt hotell och drack vitt vin (herrarna whisky). De verkar ha det helt fantastiskt och det enda de saknar är nog barnbarn och katter :-). De bad mig hälsa massor till er alla 4! Om bara ett par dagar till så får vi nog höra ALLT om resan!
Kram Hanna