torsdag, april 07, 2011

Min dag

I dag har jag ätit lunch med mor och syster, de var matchiga och fina i var sin beige trenchcoat. Mysigt att få krama på dem och diskutera allt mellan världslighet och allvar.

På eftermiddagen har jag gjort en hälsokoll på en timme genom jobbet. Efter att ha svarat på frågor om kost, stress, vikt, motion, familj och så vidare fick jag ta blodtryck och göra ett konditionstest. Jag fick (som jag väntat) mycket bra resultat. Även denna gång fick jag fylla i mina målsättningar och kunde konstatera att jag uppfyllt de gamla.

Efter middagen åkte jag och Siri och storhandlade. Nu sover hon och jag ska gå och yoga, men jag vill bara konstatera att jag känner mig så rikt när kylen är full med grönsaker, frysen full med bär och det finns en massa nötter och frukt och andra härligheter hemma.

3 kommentarer:

Marie/Mison sa...

Härligt Mari. Jag önskar vi fick gå på hälsokontroll någon gång, men jag antar att landstinget inte prioriterar hälsan hos sin egen personal...

Hade samma känsla för mina skafferier som du har för ditt kylskåp i tisdags då jag städade, rensade och fixade fint. Det känns både bra och dåligt att bära ned 4 konsumpåsar med sånt man inte längre vill ha kvar. Vilket slöseri egentligen...

Tänk vad vi är priviligerade som har möjligheten till ett välfyllt och härligt kylskåp!

Lina - KITCHENBLOOM sa...

Kramar, umgänge, hälsa och bra mat - det lät som en fin Mari-dag!

Önskar dig en skön helg!
Kram.

Mari sa...

Kan bara instämma i dina tankar, Marie. Jag tycker att vi har blivit mycket bättre att ta tillvara på överbliven mat och jag mår alltid dåligt när jag slänger.

Hoppas att din helg varit fin! Kramar.

Jepp, Lina. Och en fin Marihelg blev det också : ) Kram på dig!