tisdag, april 12, 2011

Tio andetag

Jag cyklade hem för lunch i går utan handskar. Efter maten satt jag ute på bron, i solen, och drack en ljuvlig kaffekopp (och en beroendeframkallande rawfood-kaka).


På något sätt ger ljuset energi. Jag tvättade sängkläder, rensade ut garderoberna i hallen och bäddade rent efter middagen. Medan Markus var och simtränade yogade jag.

Sammantaget känns kroppen bra nu. Maten, musklerna, andningen. Det kopplar ihop och jag känner mig stark, smidig och kontrollerad. Och i går hände det. Tio egna andetag i positionen ovan. Utan assist, utan säkerhetsvägg.


Helt själv. På egna ben. Eller armar.

8 kommentarer:

Lina - KITCHENBLOOM sa...

Heja Mari! Duktigt och bra! Önskar dig tio till... :)

Ha en fin dag!
Kram.

Theresé sa...

Vad härligt det lät, har själv testat Yoga några gånger, och det är ju jätte skönt för kroppen. Ni har det så himla fint hemma, jag blev jätte inspirerad av erat vackra hem! :) Hälsn. Theresé från Luleå (bilköpar´n)

Unknown sa...

Heja heja! Dig väl värt att det går framåt! kram kram!

Mari sa...

Tack, Lina! Kram : )

Hej Theresé, roligt att höra att du blev inspirerad av rundvandringen hemma hos oss. Hoppas ni blir nöjda med bilen!

Tack Hanna. Jag misstänker att jag ser ut mer som en ostkrok än ett rakt sträck när jag står där upp och ner, men det ger sig väl. Kram!

Theresé sa...

mm, det var verkligen kul.. Nu har jag fått en del nya ideér av dig :) Bland annat garderoberna ni hade gjort i sovrummet. Nu gäller det bara att hitta några snygga gamla fönster som passar ;P

Mari sa...

Vad kul! Du får ge dig ut på fönsterjakt, Theresé ; )

Anonym sa...

Yes, jag har tom satt ut en annons om att köpa fönster på blocket ;P du hade inga gamla kvar att sälja? eller vet du någon/några som säljer?

Mari sa...

Härligt : ) Nej tyvärr vet jag inga, skulle gärna kunna tänka mig ett gäng till, idéer att göra saker av gamla fönster har jag gott om!

Hoppas du hittar några fina : )