söndag, juli 20, 2008

Världsfin dag



I lördags förmiddag hör jag hur det mullrar på gatan utanför. In kommer Erica med en lapp till mig. Det var alltså dags att packa väskan och åka på möhippa. Min möhippa.

Det kändes som det tog en timma att rafsa ihop lite grejer och jag läste lappen säkert tio gånger. Blev skjutsad mot badhusparken medan regnet började falla.

När dagen var över, runt halv fyra på morgonen, si sådär 16 timmar efter den börjat kände jag mig väldigt berusad. På alkohol men framförallt överväldigande berusad över att jag har så fantastiska vänner.

Loppisuppdrag, lunchfika på Krokodil, minnen om mig, höghöjdsbana (bilden är lånad från paintballtorpets hemsida, förhoppningsvis kommer bilder på oss in action senare), mat, lekar (Hanna är ju proffs), tårar, skratt, superlyxigt hemmaspa fixat av min kära syster - och att smoothie kan vara så gott i bastun! Alkohol, sol, en fantastisk gård (tack för att jag fick uppleva den, Sara). Tavlan som mina vänner målade av mig under kvällen står nu på hedersplats i köket. Varje gång jag ser på den blir jag så fantastiskt glad.

På bilden med spa-produkterna skymtar även kronan jag bar på huvudet hela dagen och kvällen. Tillslut kändes den som en naturlig del av mig, jag bar den till och med halva höghöjdsbanan. Jag kanske får smygbära den här hemma i fortsättningen.

Det finns egentligen inga ord som kan beskriva vad gårdagen betyder för mig. Jag kommer alltid
alltid
alltid
att bevara dagen i mitt hjärta.
Som en skatt.
För ni är skatter, allihopa. Ni gnistrar och glimmar. Älskar er!

2 kommentarer:

Unknown sa...

tack själv fina du!

Livet på Storgatan sa...

underbar dag, puss på dig vackra vän!