fredag, september 19, 2008

Bikram yoga

Igår var jag och Hanna ute hos Jill och spånade lite kring Stockholmsresan nästa vecka (!). Jag fick också kika på det nyinköpta huset och konstaterar än en gång att Jill har en förmåga att göra det fint och hemtrevligt med små medel.

Vi kom hur som helst fram till att vi inte ska planera så mycket. Vi bokar bord för middagar och vill hinna med en eftermiddag på Rosendals trädgård. Annars shoppa, dricka latte, fika ... utan att behöva anpassa sig till barn eller jobb eller annat.

Men jag börjar så smått fundera på om jag inte ska boka in en sak till. Har varit sugen på att testa bikram yoga sedan jag läste om det. Yoga i närmare 40-gradig värme. Skulle vara häftigt att prova. Dessutom fanns det på söder där vi ska bo, ett pass klockan nio på lördag morgon. Man behöver nästan inga saker (linne och shorts), handdukar och yogamatta kan man hyra för under femtiolappen. Kanske värt att prova på. Oftast är det sånt man minns av resor. Ska fundera vidare ...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter jätteskoj att testa yogan där !!! Måste bara komma med ett litet mattips som är av det mer ovanligare slaget, men helt supergod mat i eljest miljö och billigt. OBS !! ni kan inte betala med kontokort...

http://www.alltomstockholm.se/profil.aspx?EntityID=895447

Annars finns en restaurang på söder om man gillar grekiskt som heter greken på hörnet, med världens häftigastge kristallkrona med levande ljus i på SÖder :-). Hoppas ni får en kalasresa...Ni ääängtar väl massor nu !!/
Kram Maria

Sanna Eriksson sa...

i senaste nummret av coops medlemstidning stod det om the... i stockholm ska det tydligen finnas två fashionabla tehus... kanske ngt att prova.

tji-tjing
/Sanna

Anonym sa...

Afternoon tea är inte dumt. mvh gertrud

Mari sa...

Hej Maria. Faktiskt så pratade jag och Hanna och Jill om den polska restaurangen i torsdags. Hanna var där en gång under tiden hon bodde i Stockholm. Greken låter inte heller helt fel. Man får försöka pricka in olika smakinriktningar nu när man har chansen! Kram.

Sanna, jag läste också. Får kolla in adresserna igen ; 9

Gertrud, jag har varit sugen på att testa sedan jag fick berättat för mig hur det var när ni var på afternoon tea. Kanske vi ska lyxa till det någon dag!

Anonym sa...

Om ni vill testa thaimat i annorlunda miljö (eller ska man säga vanlig) så är Koh Phangan på Skånegatan helt otroligt, fast man bör boka bord i tid då det är mest drop in! Jättegod mat i Thailandsmiljö... =) Ett litet tips bara!