onsdag, december 03, 2008

FasadfunderingVad tycker ni? På den undre bilden är ett litet fönster på varje sida av utbyggnaden ditritad.

Jag får lite lätt ångest av alla beslut och glömmer att det är roligt. Men en sak påminner jag mig om. Och det är att jag efter vårt bröllop hade som målsättning att vi skulle ha bestämt oss för vårt framtida boende innan jul. Det är snart jul. Och jag tror att beslutet är taget. Vi förblir nog Djupviksbor och det känns ljuvligt.

3 kommentarer:

Gudmodern sa...

Personligen gillar jag det nedre förslaget bättre.
Enligt min mening kan man aldrig få för mycket dagsljus i ett hus.
Skulle man efter ett tag känna annorlunda, så kan man ju alltid sätta för ett fint insynsskydd eller nåt.

Anja och Jonas sa...

Fint med fönster, men tänker på att det blir svårare att möblera rummet med snetak och redan ont om väggar... Var ställer man sängen om inte mot en av snetaksväggarna för visst var det tänkt som ett barnrum?
Kan man inte ha fönster på bara ena sidan? Jag håller med om att man gärna vill ha in så mycket ljus man kan. Kanske bara fönster mot entrésidan?

Mari sa...

Karin, jag gillar också fönster. Fasaden blir trevlig av det och inuti blir det ju ljusare. Våra tankegånger har också gått som dina Anja. Kanske behålla ett av de små, de över entrén. För att kunna möblera vettigt. Är bara rädd att fasaden mot hörnet ska se tom ut med bara vägg, fast å andra sidan kanske det där lilla fönstret inte hjälper?! Å, vad svårt.