tisdag, december 30, 2008

Lilla Gubbens trauma

Olyckorna har duggat tätt i Gustafssonsfamiljen. Först var det min svanskotsvurpa och igår blev jag påkörd av en bil som svängde av och smet. Det gick visserligen bra, förutom att min onda svanskota blev ondare och att jag har lite känningar i bröstryggen.

I går åkte vi ut till Jonas och Anjas stuga, promenaden i djup snö med halvskare var inte det bästa för ryggen, men väl framme var det mysigt att dricka kaffe vid elden ute.

Men då var det dags för nästa olycka.

Siri har nästan aldrig velat ta med sig några leksaker när vi åker bort, men igår höll hon Pippi och Lilla Gubben i ett hårt grepp. Plötsligt där vid elden var Lilla Gubben borta. Han återfanns i ett hundgap, men själv hade Lilla Gubben tappat både mulen och en hov. Mulen ska limmas fast, men hoven ligger nog i hundmagen.

Bilden har jag lånat av Terese och här skriver hon om vem den skyldiga är ...

Siri blev inte ledsen, utan berättade för Eli vad som hänt. Tydligen ska en ny Lilla Gubben snart anlända till Djupviken ; )

4 kommentarer:

Mallaching sa...

Ojjdå vilken olycka!

Det går jättebra att beställa en jacka av mig :) Jag är lite syledig just nu dock.. men till veckan sätter jag nog igång igen! Hade du tänkt dig nåt speciellt tyg? Jag har ju samlat på mig en hel del... Jag kan mejla lite bilder eller så går det bra att komma förbi å kika å känna :)

Anonym sa...

Inte kul med alla olyckor. Hoppas att det känns bättre i ryggen och bröstryggen. Jäkla smitare! Tur att det gick så bra som det gick.

Gott slut och ett gott nytt år önskar jag dig och familjen!
Kram!

Anonym sa...

Oj, oj, oj, jag har följt dramat med Lilla Gubben på Tereses blogg också. Tråkigt att du har gjort illa dig, hoppas det blir bättre snabbt!

Vill önska Gott Nytt År på er, vi ska till Piteå på Fredag, vi kanske promenerar förbi och visar upp det nya murmeldjuret! Kram.

Mari sa...

Hej Malin. Låter bra med syledigt, vid tillfälle får du gärna lite tygbilder till mig, sedan kanske jag kikar förbi och känner litegrann. Min mejladress är mari@clewer.se. Gott nytt år!

Elin, det är bättre idag. Gör mest ont efter jag promenerat, och i den här blåsten har jag faktiskt hållt mig stilla. Gott nytt år till er med! Kram.

Emma, gott nytt år till er. Hoppas ni har tid att kika förbi oss med lilla Vera, skulle vara så kul att få lukta på henne lite! Kram.