söndag, december 06, 2009

Badkar!

Snabb bild från badrummet nere. Älskar att ta ett bad med Siri. Toan uppe är också klar. Har inte direkt saknat toa på övervåningen, men nu när man har en inser jag hur skönt det är!

Pallen på bilden är ett Kupaninköp som målats om. Siri gillar den mycket eftersom den har hjul på ena sidan och då kan fungera som åkfordon.

4 kommentarer:

Laila sa...

Verkligen jättefint badkar! Och ett mysigt badrum.
Vi har också haft en bra helg! Vi syns på jobbet!

Hanna sa...

Är pallen en Brio- ser ut som det iallfall, orginalfärg röd :)
Tack för igår! kram Hanna

MalinKa sa...

Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig så det inte blir något missförstånd, men trots att jag själv skulle ha väldigt svårt att leva och trivas i ett nästan helvitt hem...så älskar jag att titta på bilder från ert hus. Det är verkligen vackert och stämningsfullt! Nästan så jag önskar att jag inte var så färgkrävande. =)

Mari sa...

Tack söta Laila. Hoppas ni har det bra i grannlandet! Blir kul med en rapport. Kram.

Jag tror nog att du har rätt Hanna. Brio från Kupan. Och visst var den röd innan ; )

Nej Malin. Jag missförstår inte alls. I jobbet är jag hemma hos folk med många olika stilar och smaker. Jag gillar allt. Speciellt när det finns en grundtanke och röd tråd. Sedan är det ju olika hur man vill ha det där man själv lever. För min del tror jag att det vita vilsamma blir 'nödvändigt' med tanke på alla färger, former, bilder, musik och böcker jag jobbar med. Mina sinnen vill ha harmoni när jag kommer hem, kanske lite snurrigt men så är det ; ) Och tusen tack för det fina berömmet. Ha en fin dag.