tisdag, februari 15, 2011

Spring i benen

I -28,4 tog vi bussen till Umeå. Siri ville äta matsäck redan i Jävre, men vi höll oss till Skellefteå.

Vi har läst, sprungit i korridorer, lekt kurragömma och Siri har suttit blixt stilla och avnjutit en dragspelskonsert på en timme i restaurangen här på hotellet. Hon bär sin fluffiga, fina tyllklänning mest hela tiden och många damer beundrar hennes skapelse och hälsar henne som prinsessan.

Har inte riktigt koll, men tror att det är nästan lika kallt i dag. Men det spelar ingen roll, på eftermiddagen måste jag rasta Siri utomhus. Hon är som ett frustande, frustrerat fullblod som behöver springa av sig!

4 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

hej på er, i Piteå är det lika kallt Hemi är ju daghund hos oss och några längre promenader är inte att tänka på hon fjyser jätte mkt. Är ledig så idag blir det bullbak. Förstår att Siri tycker det är spännande med er utflykt. Så bra att det hela funkar nu hälsa så mkt vi tänker på er.Kram Wiweca

Anonym sa...

Tänkte ringa igår och erbjuda er att komma och leka hos oss om ni har tid. Sen fick Vera magsjuka...
Men jag förstår att ni kommer fler vändor så det kan kanske vara kul att komma och leka med andra barn och leksaker för Siri, och kul för mig att träffa dig! kram /Emma

Mari sa...

Wiweca, jag undrar om Humlan gjorde fina bullar med sina tassar! I morse när det var 29 minus ville hon inte ens gå morgonpromenaden med mig. Tack för hälsningarna, de värmer vet du! Vi kanske ses i helgen? Kram.

Hej Emma. Ah, trist med magsjuka, hoppas ni andra klarar er. Det kommer fler svängar. Ses gärna, det var så länge sedan. Kram.