torsdag, september 18, 2014

Torsdag & lampa nummer två


* * *
Har gått på nervösa ben idag, varit med om en ny situation som journalist.

Jag är innerligt ödmjuk inför mitt arbete och vad människor väljer att dela med just mig.

Sedan kom jag hem mjuk i själen, värmde broccolisoppa och fick gå på spa-behandlingar i min dotters rum. Nu sitter jag med nymålade tånaglar och nymasserad rygg och känner mig omgiven av kärlek, efter en fin torsdag som jag hoppas kunna förvalta väl.

(Lampan är en omgjord hängande bygglampa från Clas Ohlson, där jag skruvat bort gallret och sedan har jag tråcklat ner den i en gammal del till en byggställning.)


3 kommentarer:

Elin sa...

Kram!

Marie/Mison sa...

En sak jag tänker ofta är att saker som är okända kan kännas skrämmande men också väldigt, väldigt utmanande och utvecklande. Jag har ju ett jobb där jag ofta ställs inför nya utmaningar - varje individ är ju ganska unik, även om kroppen för det mesta fungerar ganska lika från person till person, men att känna in personlighet och känsla är den svåra biten. Men också det som gör att jag älskar mitt jobb. Just alla möten med människor i olika situationer. Jag hoppas du gick stärkt ur erfarenheten, på din beskriving låter det så!

Och lampan - den är underbar! Du kanske ska bli lampdesigner i ditt nästa liv ;)

Kram!

Mari sa...

Ofta kan jag förbereda mig på jobb och som featurereporter har jag oändligt mycket större möjlighet att förbereda mig på när jag ska intervjua människor jämfört med till exempel mina kollegor som jobbar som allmänreportrar. Och jämfört med dig. Den här gången kunde jag inte förbereda mig mentalt som jag brukar, eller, det var många fler aspekter inblandade. Men absolut du har rätt, det gick bra och jag har fått göra intressanta reflektioner (om mig själv) efteråt.

Lampdesigner, ja. Det kanske vore något :) Fler bilder på fler lampor kommer snart.

Kram.