tisdag, maj 17, 2016

Nio just nu


Läshund.

* * *

Humör:
Glad i grunden, men trött trött trött efter ryggbehandling i morse. Eftersom jag jobbar kväll i veckan och familjefadern var bortrest var tjejerna utackorderade till släkten. Hundflickan hos farmor och farfar och människotjejen hos mormor och Janne. Jag gick alltså och la mig själv och sov ensam hela natten. Det var magiskt skönt!


Lyssnar på:
Säker stil-podden, Träningspodden, Styrkebyrån-podden. Min spellista för träning. Funderar på att söka reda på lite maratonspellistor som ambitiösa förmodligen redan knåpat ihop.

Mat:

Den senaste tiden har jag och Siri gått in i någon slags smoothietillstånd. Men nu denna kvällsvecka på jobbet blir det mycket omelett. Gärna med ost och pinjenötter till.


Kaffe:
Hemma bryggkaffe i Mocca mastern med en stor skvätt sockerfri cashewmjölk i. På jobbet har vi precis fått ny kaffeautomat, så jag jobbar fortfarande på att hitta den ultimata kaffekombon.

Fick tips i dag om kallbryggt kaffe, och det kanske jag testar till helgen.


Stil:
Hemma åker de gråmelerade mjukbrallorna på omgående, den fyrbenta löser enorma mängder päls just nu. Annars en blandning mellan jeans, linnen, koftor och klänningar. Dock inte allt på en gång. Gärna lite tyll och tofsar och paljetter på det, men inte så galet som det låter.


Önskning:
Att få bättre i ryggen, att få springa i mål på Stockholm maraton.


Läsning:
"Simma med de drunknande" med Lars Mytting. Älsk på den!


Träning:
Ja, löpning i olika former är det enkla svaret.


Dröm:
Springa ett maraton, se New York, yoga på Mallorca, simma med delfiner, resa genom ett höstigt Europa med husbil. Att få spendera så mycket tid som möjligt med dem jag älskar.

2 kommentarer:

Hanna L sa...

Har du testat att springa med ljudbok i öronen? Jag tycker att d kan vara toppen på långpass. Ofta får man testa storytel gratis i två veckor- prova vetja! Pöss

Mari sa...

Nej faktiskt inte. Bra tips!