lördag, mars 07, 2009

Byggom:andet och after work

Bland gårdagens bästa var besök av en byggfirma som ska räkna på att bygga ut/om huset. Kändes bra att titta på ritningarna tillsammans och gå igenom huset och peka, mäta och fundera. Kändes som om de snabbt förstod vad vi är ute efter.

Markus och Siri hade sushibjudning för några grabbar medan jag drog på after work med ett gäng från jobbet. Gott och trevligt, dessutom skjutsade Sanna hem mig när hon gick av sitt skift.

I dag har vi ätit lunch på Krokodil och slappat. Jag har varit och tränat och solat solarium, skönt att få lite egentid. Nu ska vi se Patrik 1,5.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, den filmen är söt. Knäpp, galen och jobbig. Men söt :) en annan söt sak som man ska lyssna på när man är lite down: http://www.youtube.com/watch?v=AJCVKOKLNYU

haha have a nice weekend

Anonym sa...

hur många besökare har du per dag? :)

Mari sa...

Vet inte varför, men hade inte så höga förväntningar på filmen, var mer inställd på något putslustigt men måste säga att den berörde mig djupt. Bra länktips, förresten.

Jag vet inte hur många besökare jag har. Drygt hundra unika kanske?!

Jenny sa...

För mig var det lite tvärtom. Jag hade galet höga förväntningar, men den nådde inte riktigt upp till dom. (Kan iofs ha haft något att göra med att jag såg höjdare som bland annat 'Stand By Me' samma vecka. Allt annat känns lite sämre då, haha). Hemskt fin film dock, absolut. Men Torkel Peterssons karaktär gjorde mig mest arg hela filmen. Gustaf Skarsgåd dock, åh vad bra han var!

Mari sa...

Intressant, Jenny. Tänk vad man kan bygga upp för förväntningar innan! Tycker också att Skarsgård var fantastisk. Men visst håller jag med om att det finns brister, bland annat var det väl kanske lite väl enkelt med den flera gånger straffade Patrik, men får mig fick det gå för den här gången.