onsdag, maj 13, 2009

Helig tid

Jag är inne i en period där jag ser väldigt lite på tv. En tid är dock helig och det är klockan 21.00 på onsdagar. Greys anatomy är inne i en väldigt 'högkvalitativ' period, om man överhuvudtaget kan kalla den typen av tv för högkvalitativ.


Jag vägrar se avsnitten i förväg, trots att jag tror att man till och med kan se dem på ABC:s hemsida. Däremot kan man läsa en sammanfattning av de program som sänts i USA (de ligger några avsnitt framför nu) och det gör jag för att förbereda mig inför vad som komma skall. Lite knasigt, men sant. Så jag vet att det väntar många tårar de närmsta veckorna. Men snart kommer väl sommaruppehållet.


Före Grey's är det förresten Timbuktu som är gästinredare i Roomservice. Kan vara lite kul att kolla på.

4 kommentarer:

Jenny sa...

Sverige är faktiskt bara ett avsnitt bakom USA. USA har haft konstiga uppehåll var och varannan vecka mest hela tiden så nu är vi nästan lika. Jag ser i förväg och jag ska se säsongsavslutningen nu på lördag. Grey's är riktigt bra just nu och det som sänds i Sverige på onsdag är ett galet bra avsnitt som du inte får missa. Och jag ska inte spoila något alls, men du har rätt gällande tårarna ..

Mari sa...

Ha ha, det var rätt gott om tårar igår kväll med kan jag säga ; ) Hoppas de visar säsongsavslutningen i Sverige innan sommaruppehållet!!

Jenny sa...

Jag kan verkligen ha ljugit lite i förra kommentaren. Två avsnitt bak är Sverige, och det är det om två onsdagar som är så bra att man går sönder lite! Fast alla Grey's är bra nuförtiden. Och ja, att dom visar det före sommaruppehållet hoppas jag verkligen att dom gör för alla som tittar i Sverige. Om 13 timmar kommer det ut på internet ;)

Mari sa...

Jo det stämmer nog, Jenny. Såg lite bilder från säs.avsl. och jag säger OMG! Spännande värre. Fast du har väl redan sett det ; )