onsdag, november 18, 2009

Byta plats
Badrumsskåpet från Ikea fick inte plats i vårt nya badrum, trots att det är betydligt större än det gamla. Men planlösningen tillät liksom inte. Inte heller i toan uppe skulle det bli riktigt bra med skåpet, där har vi platsbyggd förvaring.

Samtidigt som skåpet stod på undantag i blivande tvättstugan har jag sökt efter en skänk att ställa i köket. Något inte för stort och djupt, men som ändå rymmer pärlor, målarfärger, tidningar och annat som konstant samlas på köksbordet.

I går när jag gick och la mig klurade jag lite, och efter en testomflyttning i morse fick lösningen godkänt. I alla fall tills vidare.

Ett badrumsskåp i köket. Ja ja, tokigare saker har väl hänt.

6 kommentarer:

Johanna Blylod sa...

Om du behöver två likadana vita pinnstolar som du har på bild så säljer jag gärna mina. De ser ut att ha liknande "nötning" och färg.
P.S Det blir skitsnyggt hemma hos er. D.S

Unknown sa...

kunde väl inte vara bättre!

Anja och Jonas sa...

DU får maila Ikea och be dem byta namn på toalettskåp till köksskåp! Passar ju jättebra där. Smart förvaring för jag håller med om att alld krafs som ständigt ligger på köksbordet borde ha ett hem nära till hands eftersom det uppenbarligen gillar att vistas i köket.
När jag får ett större hem och kök, då.... ska jag köpa ett stort Ikeaskåp som jag såg live igår, och som ska bo i vårt kök!

Mari sa...

Hej Johanna. Tack : ) För tillfället har jag dock köpstopp på stolar. Vi har överskott, men eftersom de har en tendens att enbart hålla ihop ett begränsat tag kan frågan bli aktuell igen!

Kanske inte, Clary. Men drömmen är ett större skåp som rymmer meeer! Kan man någonsin få nog med förvaring?!

Anja, jag vill till Ikea och handa skåp. Och garderober! Får nöja mig med att vi faktiskt fått innanmätet till våra garderober halvt om halvt på plats. Läste om din källardröm och förstår dig innerligt. Kram.

Rebecka sa...

Hej,
vet du vad skåpet heter?
Blev helt kär i det men hittar det tyvärr inte på deras hemsida...
Mvh, Rebecka

Mari sa...

Rebecka, tyvärr minns jag inte. Det verkar inte som att de säljer den serien längre på Ikea heller. Tyvärr!