tisdag, november 24, 2009

Sedan sist

Jag har varit hemma med febersjuk Siri i två dagar. Nu är hon frisk och imorgon är det vardag som gäller igen.

Vi har haft det mysigt och förutom vilostunder i soffan har vi pysslat en hel del. Jag har bundit kransar med lingonris att ha på ytterdörrarna samt kransar med granris, lingonris och pärlor att ha inne.

Jag har sytt draperier till toaletten uppe av ett gammalt lakan som inte passade vår säng och så har jag gjort största insatsen för uppröjningen av vårt extrarum på övervåningen. Nu börjar man faktiskt skönja ett rum bakom alla högar av kläder och kartonger.

Dessutom har jag hunnit läsa ut min bok. "Tjuvarnas stad", en sällsam historia och en bra bok.

Idag har rörmokaren varit här, så går allt enligt planerna har vi - förutom en rättvänd blandare på handfatet nere och fungerande blandare till badkaret - också toalett och handfat uppe samt tvätt- och torktumare ikopplade.

Jag och Markus satt och kollade efter en lämplig hylla bredvid vår tvättpelare igår. Har hittat en grovförvaringslösning från Ikea (givetvis!) som borde fungera. Det samt några vägghyllor, garderober och torkställningar gör att en resa norrut pockar på.

Blir kul att åka till jobbet imorgon. Har gjort en intressant mejlintervju under hemmavaron, ser fram emot att börja bearbeta materialet och se bilderna. Planerar lunchspinning - och så Lars Winnerbäck i Luleå på kvällen.

Och på torsdag får vi huset värderat. Nervöst ... men skönt att lägga om lånen.

Inga kommentarer: