torsdag, november 12, 2009

Ljuspunkter


Inplanerade ljuspunkter i min tillvaro är Lars Winnerbäcks turnéstopp i Luleå den 25 november samt Jul i folkton i början av december.

Med den andra konserten kanske julstämningen infinner sig.

Redan nu smyger den sig på, lyssnar på Carolas julskiva som jag har recenserat och även om den inte är mitt val av jultoner för den med sig en känsla av advent.

Saffran, kanel, kardemumma, tända ljus, pyssel. Inte konstigt att advent ligger mig varmt om hjärtat.


I går anlände två el-ljusstakar jag beställt. Egentligen julpynt, men så vackra att jag tror de får stå framme en större del av året. Någon röd detalj kanske kommer fram. Jag har köpt en ny kökshandduk på Hemtex, som också syns på bild.

Ser hur som helst fram emot båda musikupplevelserna.


5 kommentarer:

Magnus sa...

Jag hoppas du nämner att Carola är i toppform fortfarande :) Skivan roterar här hemma för fullt, och jag imponeras av den avskalade äktheten. Hennes julskiva är öm, varm, kryddstark och - sorglig.

Kram!

Mari sa...

Hej Magnus. Min utgångspunkt när det gäller Carola är ju inte riktigt samma som din men även om jag inte skulle lyssna på den privat så är hon en fantastisk sångerska : ) Ringde nyss, men fick inget svar. Vi hörs senare.
Kram.

Gunilla sa...

Så kul att läsa din blogg! Så mysigt du verkar ha det! Du måste kunna hitta mycket fint i handeln just nu, jag ser mycket i din stil i butikerna. Du kommer att möta en något annorlunda stil hos mig - men inte mindre mysig för det. ;-) Vi ses!

Mari sa...

Jo, Gunilla. Svårt att hitta fint i butikerna är det verkligen inte ; )
Ser fram emot en inblick "live" i ert hus, av bilderna verkar ni verkligen ha hittat rätt detaljer för just ert hus. Vi ses!

Anonym sa...

Det var en otroligt vacker el-ljusstake du hittat! Får man fråga vart du beställt den ifrån?