torsdag, oktober 28, 2010

Bygglampa

Efter att ha sett det på bild förstod jag att min svårighet att hitta en sovrumslampa var löst. Billigt dessutom!

Bygglampan fungerar numera som fönsterlampa i vårt sovrum. Lite konstigt, kanske, men jag gillar den råa stilen och svarta kabeln mot råplanet på väggar och i taket och murstocken.

Veckan har varit upp och ner. Mysig med lunch med mamma och en bio med svärmor, bland annat. Men också knäproblemen. Vaknar om natten med känslan av att vara fången i min egen kropp.

Istället för att ge upp träning helt och hållet försöker jag åter acceptera, omfamna och finna nya vägar. Det finns gråskalor mellan inget alls och hård träning. I dag testade jag passet bodybalance, en blandning av tai chi, yoga och pilates. Inte någon utmaning, men skönt (och tyvärr lite ont) att röra sig i det lilla.

Gråskalorna, de är de jag jobbar på nu.


Jag och Siri har badat badkar till tända ljus ikväll. När jag gick in i vardagsrummet för att servera henne kvällsmaten hade hon somnat. Så nybadad och lugn i själen har jag suttit framför kaminen och läst senaste numret av Lantliv och fått julstämning.

Sedan lagade jag en raw food-lunch till imorgon med en god cashew-curry-dressing.

Och snart är det helg!

2 kommentarer:

Hanna sa...

Mari, det är inte alls fel med bygglampa, såg att Designhouse Stockholm säljer sådana som "riktiga" lampor nu :-) /Hälsn Hanna

Mari sa...

Ha ha, perfekt Hanna! Vad roligt att äntligen få se lite fler bröllopsbilder på din blogg. Har ju fått lite smakprov från Wiwecas kamera.

Vad fint fotografen fångat er lycka och de fina höstfärgerna. Vilken dag. Vackra var ni, allihopa.

Kram