fredag, oktober 01, 2010

Före och efter
Det var länge sedan jag skrev något på temat vi bygger ut. Vi jobbar på, allt eftersom. Senast installerade Markus en fläkt som transporterar värmen från kaminen genom väggen ut i köket. Inte så kul eller snyggt, men väldigt skönt för en frusen som jag.

Här är utsidan i alla fall plåad helt ostylat - så här ser skillnaden ut maj 2009 / oktober 2010. Listan på att-göra är lång, men det känns helt ok med altanbygge, målning och trädgårsfix. Det finns fler år!

8 kommentarer:

SwedishCorner-DownUnder...Pernilla sa...

Men vad fint!

Kram från Australien♥

Vackra Vita Ting sa...

Så fint ni gjort det! Vilken skillnad!
Ni har ju gjort jätte mkt på kort tid. Och tänk vad mkt ni kommer hinna med under flera år:)

Tjohoo hoppas man får fortsätta hänga med på resan ;)

Kram Paula

Maria/Javabönan sa...

Vilket vackert hus ni har. =)

Själv befinner jag mig mitt i renoveringsträsket och det går sakta sakta och sakta. Men det är inte mycket jag kan göra åt det så jag tänker att den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge.

Har läst lite i din blogg och ser att du liksom jag har en dotter som är fyra år. Min fyller 4 på måndag men vi firar henne med tårta och presenter i morgon när alla är på plats.

Önskar er en fortsatt mysig helg i det vackra huset!

Kram,
Maria/Javabönan

Martina sa...

Bra inställning! Ni har ju så HIMLA fint redan nu!!

Sigrid sa...

Takval, färgval, form på verandaräcket och fönsterspröjsen gör mig knäsvag! Snyggt :)

Sara sa...

Vad kul att se före-efter-bilder, man glömmer så lätt hur det såg ut innan. Ni har fått det så fint! Kram

Mari sa...

Tack Pernilla : )

Jo, Paula man får tänka så när frustrationen över att man inte tycker det händer något tar över. Men det ska ju finnas både inspiration, tid och pengar ... Tack för berömmet, och visst får ni fortsätta hänga med ; ) Kram.

Hej Maria, och tusen tack. Grattis till er lilltjej! Vi firar farfar idag, så det blir kalas ikväll. Lyx! Bättre i alla fall att renovera långsamt och hinna tänka efter än att det blir fort och fel. En liten tanketröst! Ha en fin vecka och kram!

Tack Martina!

Sigrid, kul att du gillar det vi lagt extra krut på att välja och utforma. Tusen tack : )

Jo, Sara, jag tänkte också så. Att man lätt glömmer. Minns när jag tog före-bilderna, dagen innan rivningen började. Jag tog dem av precis denna anledning! Skulle vara kul att få se liknande på din blogg. Såg att du ringt igår, men inte förrän jag gick och la mig (hade telefonen i täckvästen i hallen, bra ljuddämpning), vi får ringas senare! Kram.

Elin sa...

Kul att se före och efterbilderna! Huset blev så fint!