tisdag, oktober 19, 2010

Vardag

En fin helg med födelsedagsfika fortsatte i ledig måndag. Fyraårskontroll för Siri, mysig lunch och "Prinsessan och grodan" på dvd blev en fin start på veckan.

Just nu kämpar jag både med håravfall och onda knän som väcker mig om nätterna, men det ska bli bättre.

Ser fram emot sushi på fredag och Haparanda och hotellnatt på lördag.

4 kommentarer:

Lina sa...

Jag hoppas att du snart ska må bra! Önskar dig allt gott och tackar för fina bilder - både här i i bilaga. :)

Kram och lycka till i Happis!
Lina

Anja sa...

Grattis så mycket i efterskott LillaFinaMari!

Vilken fin bild du lagt in på dig själv! Av håravfallet syns inte ett spår, du är snygg i håret!
(knäna SYNS ju inte heller, men hoppas att de blir bättre. Låter bra och bestämt när du skriver att det SKA bli bättre!)

Lena L sa...

Tappar själv massor med hår och har gjort det under en längre tid. Var till frissan igår och hon sa att det kunde bero på att jag hade gått ner i vikt. Nästan alltid när man går ner mycket i vikt så tappar man massor med hår och det kan hjälpa att äta något tillskott.
Önskar dig en trevlig helg!

Mari sa...

Å, Lina tack så mycket för fint och snällt! Passar på att gratulera dig till din sprillans nya fina hemsida. Bra jobbat!!

Kram - och trevlig helg.

Tack Anja! Har nyklippt och nyfärgat hår och trivs bättre än jag trodde. Håret lossnar i alla fall inte i lika stora drivor längre, får se hur det blir nu när jag sänkt medicinen igen. Tur att det finns trix för att fejka lite volym : ) Och visst ska de där knäuslingarna bli bättre. Just det!

Är nyfiken hur det går för er med renovering! Kram och ha en fin helg.

Hej Lena. Kul att du hittat hit. Tack för att du delar dina kunskaper i håravfalls-följetongen. I mitt fall är det för länge sedan jag gick ner i vikt för att det ska vara det som är orsaken, jag äter omega 3, vitaminer och någon mineral - alltid bra att hjälpa kroppen på traven. Hoppas att du kommer till rätta med ditt problem.

Kram!