måndag, augusti 20, 2012

7 mil


Vägen till Siris skola är så vacker. Det doftar skog längs cykelvägen. Den här bilden är tagen en morgon förra veckan. Lite trolsk skogsmark är en fin start på dagen.

Så. I dag har hon börjat skolan. Samling på skolgården, musik och barn mellan lekställningar, natur och dammen på innergården. Ser fram emot att höra hennes reflektioner senare.

För skojs skull har jag mätt sträckan jag cyklar varje dag. Och med omvägen förbi skolan blir det 14 kilometer. Sju mil i veckan, bara i vardagscykling.

Sju mil cyklade jag också i går. Men i sportkläder och betydligt snabbare tempo. Sommarens utmaning bestod i att delta i PT Trampen. Och cyklade gjorde jag, tillsammans med pappa och hans sambo.

Med svidande lår och ond rygg gick jag i mål några timmar senare.

Väldigt nöjd : )

5 kommentarer:

Malla sa...

7 mil, det är långt. Jag cyklade en mil förra veckan och tyckte sträckan aldrig tog slut (motionscykel, ute är det mkt behagligare).
Bra jobbat!

Hanna sa...

Mätte du med telefonen? Jag ska kolla jag oxå, det är ju en bit man trampar runt varje dag :-) Bra kämpat! Kram

Anonym sa...

Mari du klarade 7 mil lekande lätt.
Man kan tro att du är född på en cykel.

//K

Sara sa...

Härligt jobbat Mari! Kram

Mari sa...

Ja Malla, ute är bättre. Fast jag kan ju gilla det monotona i spinning emellanåt. Jag är lite konstig, men man behöver liksom inte tänka då. Inte anpassa sig efter väder och blåst, inte akta sig när man ligger på rulle och så vidare. Och mina sju mil i vecka är kantade av en herrejösses massa små delsträckor. Men tack. Jag är nöjd!

Yes Hanna jag mätte med telefonen. Enkelt motför att sitta och rita på datorn som förr : ) Puss.

Ha ha pappa jag är ju nästan det!

Tack Sara. Kram.