torsdag, augusti 20, 2015

Rostade sötpotatisskal




* * *
Efter någon vecka på resande fot och därmed många restaurangbesök, både till lunch och middag, känns det helt okej att vara tillbaka i den matplanerade vardagen igen.

Rostade sötpotatisskal fyllda med bacon och ost är en av mina favorittillbehör från sommaren.

* * *

I morse gick jag ut i dagg-gräs och plockade in både romansallad och sockerärtor till frukost. Det är en speciell känsla, att kunna göra det.

I dag skriver vi torsdag, inhopp som nyhetschef och ryggbehandling står på dagens att-göra och därmed får Ica stå för lunchen.


3 kommentarer:

Marie/Mison sa...

Låter jättegott! Hoppas det går bra med ryggen!!!

Anonym sa...

Åh låter ju fantastiskt gott med fyllda sötpotatisskal. Hmm, hur gör du det egentligen? Vill du berätta? Som jag älskar din blogg! Har sagt det förr, men måste bara säga det igen. Kram!

Mari sa...

Det var mega-gott, Marie. Och tack, ryggen blir bättre och bättre.

Här är en länk till min inspirationskälla för de fyllda sötpotatisskalen: http://56kilo.se/fyllda-sotpotatisskal/
Jag rymde inget ägg i, mina sötpotatisar var för små. Dock kan jag tipsa om att klicka i lite sötpotatismos för att hela upplevelsen ska bli lite matigare. Gör inget om de bygger lite på höjden innan de varit i ugnen, osten sjunker ju ihop. Och tack för dina fina ord, de värmer. Kram.