fredag, juli 21, 2006

Mat- och sovklockan Mari

Vilken semesterdag! Sov till halv tio, åt fil och frukt och polymasade (gjorde mest ingenting) till Markus vaknade vid elva. Låg och pratade med honom en stund innan vi båda somnade om till tolv.

Lunch med svärmor på Bryggargatans uteservering och sedan kaffe och fika hos mamma med både svärmor och svärfar innan vi åkte hem och jag sov middag.

Nu har Markus åkt till sin sista arbetsnatt denna sommar. Jag planerar att fördriva tiden med en stilla prommis med min halta hund (i dag har hon delvis hoppat på tre ben, gissa om det gör ont i mammahjärtat), lite yoga och så en alkoholfri raspberry daiquiri och min Stieg Larsson-bok.

2 kommentarer:

Anonym sa...

hääj!! tack för senast, de va mys.
vi hann tydligen inte gå in på villka böcker vi läser.. villken stieg larsson bok håller du på me? jag har lyssnat till "män som hatar kvinnor" och håller på med "flickan som lekte med elden" jag gillar dom skarpt! jag är imponerad av hans sätt å få ihop det till sist!
kram =) !ngela
(pussa Hemi från mig)

Mari sa...

Tack själv. Supermysigt. Jag har läst halva "Män som hatar kvinnor". Är mycket nyfiken på hur det hänger ihop. Tex titeln förstår jag inte ännu ;-)

Jag ska genast pussa Humlan från dig. Kram.