torsdag, november 30, 2006

Längtar efter Madicken

Jag har fått en riktig sjusovare till dotter. Snart är klockan halv elva och Siri har inte rört på sig än. Så det är ingen idé att boka in aktiviteter på förmiddagen - bara att hinna med en lång hundprommis före lunch börjar bli svårt. Inte för att så långa promenader är aktuella just nu med min fot ... Lite bättre idag, men det kan bero på värktabletterna.

Ska försöka få tag i "Titta Madicken, det snöar" på Ålidhemsbiblioteket idag. Är sugen på att läsa den och behöver den till mitt krönikeskrivande. Det blir eftermiddagens projekt, hoppas jag kan gå till bilen bara.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag längtar oxå efter Madicken böckerna speciellt med jul tema.Är ju ordentligt dålig på videon annar hade nog en liten videofilm om henne åkt på.Nästa år kan jag och Siri se den tillsammans.Den med det borde inte finnas barnmorskor på julafton, då vet jag en som protesterar.Kram till er alla.

Mari sa...

Nu sitter jag här och har just läst om Madicken, när Lisabet sjunger "Blott en dag, ett ögonblick i sänder" och längtar att få se den på video eller höra den på kassettband. Julmysfaktorn har höjts några snäpp och blir inte sämre av att Siri sover inlindad i farfarsfilten och jag har bryggt ett glas te och tänt ljusen från Indiska.

Hoppas hoppas Siri blir en småtting som tycker om Madicken. Hennes mamma vill nog också vara med om det blir dags för filmen när Madicken och Lisabet får ett syskon på jul.

Kramar tillbaka.