söndag, november 05, 2006

Umeå i vinterskrud

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint! Ni är så bra på att vara ute och se det fina! Tänk vad kul för Siri om ett år att vara ute och hoppa i snön! Jag vill helst vira in mig i en filt inne med lätt dåligt samvete för att jag inte tar ut Olle och leker i timmar varje dag. Tur att han ska börja dagis nu! Han har fått plats på Gripen! (Jag menar att då är de ju ute och leker på dagis.)

Mari sa...

Nu när man är så van att vara ute blir jag rastlös om man inte får den där timman i rask takt. Idag fick vi nästan ploga med barnvagnen på vissa ställen, det är inte så snabb snöröjning i stan.

Så spännande för Olle - men kanske främst för er - med dagis. När börjar han?

Anonym sa...

Ja det är jättespännande! Jag vet bara att han har fått plats, de skulle ringa till oss från Gripen och berätta mer. Jag antar att han får börja snart eftersom han har plats, hoppas, för föräldradagarna är snart slut. Det känns lite skönt måste jag erkänna att Fredde är arb.lös så Olle får en mjukstart med tre timmar per dag.

Anonym sa...

Hej hej....Blivande mamma som googlade på "angelsounds" och hamnade på din sida...Jag,Ulrica Westling, bor i Göteborg tillsammans med man, barn och en Ridgeback hane på 17 månader...Skriver egentligen en kommentar eftersom jag inte kunde hitta någon mail adress till dig...Ville fråga vad du tyckte om dopplern?? Var den värd pengarna?? Skulle bli glad om du ville mails mig...ulrica6@hotmail.com....

Anonym sa...

Hej igen....såg nu att du INTE köpt dopplern...Väldigt trevlig blogg att läsa och många fina bilder....Hoppas det vatok att jag snokade runt lite.....

Ulrica....

Mari sa...

Hej Ulrica! Då kanske ni träffat Hemis syster Hidaya, hon bor numera i Gbg med sin husse och matte.

Nej jag har ingen aning om Angelsounds, jag har försökt att inte köpa på mig en massa saker - med barn blir det nog med grejer ändå (dessutom bor vi ju bara i en liten tvåa nu).

Och det är helt okej att snoka ... det är ju därför bloggen finns. Tack för berömmet. Ha det!