onsdag, maj 02, 2007

Dagen idag

Igår kom fina Emma och hälsade på oss, så idag har vi haft fullt upp med promenad, lunch och sedan ett stadsbesök och fika med Emmas kompis. Kul med besök!

Just när vi kom i på kaféet ringde mobilen, det var min gamla chef från städfirman där jag jobbade några somrar för ett gäng år sedan. Det är nämligen de som o-städat vårt hus. Hon började med att beklaga att det blivit tokigt, men övergick sedan till att mena att jag hade tur att de var de som städat. För hade det varit någon annan firma skulle de aldrig ha städat om. Menade hon.

Orkade inte diskutera utan sa bara ja, ja, men man behöver ju inte städa om om man städar bra från början.

Huvudsaken det blir gjort.

Och det är ju gamla chefen som lärt upp mig, så jag kan ju knepen vart man ska kolla för att se om det är ordentligt städat ...

Trickset för att få Siri att äta just nu är att ge henne från samma tallrik som man äter från själv. Då går både färsk pasta och broccolisås och barnmat från burk ner. Vi får väl se hur länge det knepet fungerar.

Om en timma är det Grey´s. Innan dess ska jag sätta mig med ett glas vitt vin och läsa Elle Interiör som Emma lämnade kvar.

Sist men inte minst har svärmor räddat tidningen som jag hittat inspiration till min brudklänning i. När Markus städade ur bilen innan vi åkte från Piteå slängde han några Expressen och Amelia "men jag sparade Amelia Brud & Bröllop" sa han nöjt. Bara det att klänningen var i den vanliga Amelia, som hamnat i gröna tunnan ...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Tänkte höra när ni beger av för sommaren till Pietå, så jag kanske får lite press och kommer och hämtar mina vantar o datafodral:-)

Mari sa...

Vi flyttar hem den 25:e, så du ska nog hinna!

Ha det gott!