måndag, maj 14, 2007

Veterinärbesök

Hemi har varit hos veterinären idag igen. Hela familjen följde med som support, speciellt den minsta av oss supportade i form av glada tillrop.

Två blodprov togs, ett för att kolla sköldkörteln och ett för allergiutredningen - det provet skickas till Tyskland. Det visade sig också att inte bara sköldkörtelvärdena är dåliga, hon har också högt kolesterolvärde. Men när vi vet att proverna är ok ska Hemi få korv, ben och kortison!

9 kommentarer:

!ngela Bj sa...

Hoppas att allt fixar sig med Humlan, hon gillar (behöver) ju korv! Vi har just tagit en "promenad" (hopp å morr, mest på bakbenen) sett lite nya saker, en som cyklat och mött en liten vovve. pust* Jag vill att Cuda ska bli lika klok å vuxen som Hemi, NU! Kramar från Ingela

Mari sa...

Ja precis, korv är hennes uppåt-tjack! Längtar efter att få gulla med Cuda. Tänk så mycket nytt och spännande hon har att upptäcka.

Hemi hälsar att så klok som hon är är det svårt att bli, men hon ska i sinom tid göra sitt bästa för att lära Cuda allt hon kan ;)

Anonym sa...

korv = kolesterol?

Anonym sa...

Hej! Är det i helgen ni "besöker" piteå för sista gången innan hemflytt? Isåfall är ni välkomna på Olles kalas runt 3 halv 4 på lördag.

Mari sa...

Hej Anonym (igen?). Måhända att korv = kolesterol, men med tanke på att Hemi gått på dietfoder i två månader och under den tiden ätit sammanlagt en korvskiva tror jag knappast att det är korven - eller någon annan mat - som är boven. Går man upp i vikt på enbart dietfoder trots två ordentliga motionspass om dagen beror det nog på sjukdom.
Och med tanke på hur mycket hon gillar korv ska jag gladeligen ge henne en skiva eller fem när det går. Det tror jag till och med veterinären tycker att hon är värd ;)

Och Emma: Visst besöker vi Piteå för sista gången - och visst vill vi fira Olle. Vi ses då!

Maria sa...

Hej på er, vi längtar tills ni kommer hem, Athos svänger alltid in på eran uppfart när vi går förbi.. Pussa humlorna från oss.

// Atos och Maria

Anonym sa...

Eller förresten, vi insåg att vi hade bjudit så många samma tid så då tänkte vi: kompisar på förmiddan och familj på em. Så jag hoppas det passar nångång från halv elva och fram till Olles sovning 12.30? kram.

Martina sa...

Hej!
Vad jobbigt med alla hundsjukdomar, hoppas hon blir frisk snart!
Vad är det för fiffigt program du använder till alla spännande bildlösningar nu för tiden??

Mari sa...

Emma, vi har ju pratats vid på telefon. Som sagt jag tror jag tränar på morgonen men vi hinner nog titta in före sovet. kramar.

Martina! Jag använder Photoshop och fantasi, har hämtat hem lite nya teckensnitt - fråga om det är något speciellt du undrar. Kommer ni något till Piteå i sommar?