onsdag, maj 23, 2007

Det rullar på ...

Vi städar på. Nu är kläder och grejor som ska till oss på Ankarskatavägen packade. Resten (som köksgrejor) använder vi än. Känns ändå som vi ligger bra till. Idag har jag haft en väldigt hjälpsam stjälpreda vid min sida. Hundtjejorna hjälper också till nu och då. Men nu är det lugnt i lägenheten, bara Markus jobbar på nere i tvättstugan med att försöka få sofföverdraget vitt igen.

Imorgon bryter jag av städ och flytt med ett trevligt besök på vårdcentralen för gynekologiskt cellprov. Jippie! Sedan ska modemet lämnas tillbaka ... och vi blir internetlösa. Hur det ska gå för en blogg-a-holic som mig är okänt. Vi försökte teckna ett nytt internetabonnemang till huset igår, men det gick åt fanders. Det vi ville ha kunde vi inte ha och allt annat kändes dyrt eller så skulle det ta minst sex veckor att leverera.

7 kommentarer:

Soffan sa...

Det är så roligt att läsa om flyttstök för vi befinner oss på precis samma ställe, bland lådor, skrot och plastsäckar. Ett kaos på väg mot ordning på något sätt... Roligt att få känna igen sig!
/ Sofia, som var på Nilson

Hanna sa...

Ånej, ett liv utan internet! Är lillsiri sugen på vattkoppar? Både det och nätuppkoppling finns på backen om ni är sugna;) Kram och lycka till imorgon!!!

Anonym sa...

Hejsan Mari!
Jag skriver för att berätta att jag och lilla familjen just börjat bli klara med flyttstök här nere i Härnösand. Vi hann tyvärr inte träffas innan vi åkte, det blev så himla bråttom helt plötsligt. Men vi kommer ju att åka tillbaka till Pite då och då. Homer är lite olycklig, han har tappat alla sina hundkompisar. Vi hör av oss när vi kommer upp, lycka till med flytten!

Mari sa...

Hej Sofia och Sofia! Det verkar vara många som flyttstökar för tillfället ; ) Usch, det tar alltid längre tid än man tror och blir alltid så mycket mer kartonger än man tror. Nu hoppas jag att vi inte ska flytta på länge.
Homer kommer nog snabbt att få nya hundvänner i Härnösand, så charmant som han är. Hör av er när ni kommer upp så får hundarna busa - titta gärna in på bloggen och uppdatera oss om livet i Härnösand!

Hanna! Ough, stackers stackers Molly. Vi är i n t e sugna på vattkoppor, huvvaligen. Hoppas det inte kliar allt för mycket. Har du haft det? Kramar.

Anonym sa...

japp, när jag var liten, har du?
Än så länge verkar det inte vara någon fara men det blir värre antar jag....

Anonym sa...

Nja, om en liten doktor får blanda sig i så kan jag nog rekommendera Siri lite vattkoppor. Det brukar bli väldigt lindrigt när man är så liten, ofta bara några små koppor och det är inte ens säkert att hon skulle få feber. Som så mycket annat här i livet så blir det bara värre med åren att få vattkoppor. Som vuxen är det inte kul alls..../Mats

Mari sa...

Åh, farbror doktorn jag vet egentligen att du har rätt. Men nu kändes som dålig tajming, men det är det väl i och för sig alltid ...