torsdag, maj 31, 2007

Tillbaka

Tack vare pappa har vi nu internet igen! Vad har hänt sedan sist? Ja det har mest varit fixning och kartonger och plastsäckar med kläder och grejor. Uppackning och rensning. Tvätt och plock och tankar på hur man gör saker och ting här hemma mer praktiskt. Det gäller att passa på när man ser saker med "nya" ögon.
Markus har varit i Umeå måndag-torsdag och det har varit ganska jobbiga dagar. Att själv sköta ruljansen med en Siri som inte varit riktigt tillfreds med tillvaron. Sedan är det inte helt lätt att fixa kvällspromenaden själv när man har ett barn som somnar vid sju, halv åtta.
Nåja, det är dags att göra kväll känner jag. Men vi ses snart igen. För er som aldrig varit hemma hos oss ska jag bjuda på en rundvandrig i huset. Kommer snart ...

4 kommentarer:

Nybliven sa...

Så kul att ni är tillbaka! Har lunkat förbi på min runda då och då men intet. (Ja! Rundvandring vill vi ha!)

Och visst blir det lite slitigt att sköta allt själv när den andre parhästen är borta? Alla rutiner fungerar så toppen när man är båda och går omlott. Man blir liksom lite paff när man plötsligt ska fixa alla grejer själv och finner sig tidsberövad och fullthuvudproppad. Dåligt formulerat men du fattar nog huvudinnebörden..(?)

Sött prommispar förresten!

Sara sa...

Välkomna hem! Vi kommer och hälsar på när ni kommit er tillrätta ordentligt. Fin bild förresten!

Anna sa...

Ska bli kul att få se hur ni har det! :-)

Mari sa...

Nybliven ... o, yes jag förstår precis. Mycket redigt uttryckt :) Rundvandrig kommer ... när jag hittat laddaren till kameran!

Sara, ni är välkomna! Kul att se Viktors bilder förresten, härlig lyster i dem.

Anna: ehehe, ja ... skapar onekligen lite städångest, men vad tusan - jag fotar ändå. Får väl photoshoppa bort de värsta dammtussarna (de ska man enligt en historia jag hört inte dammsuga upp för de är nämligen änglarnas tofflor).