fredag, juli 03, 2009

Lätt i kropp och sinne

Vilken skillnad det är att yoga med en redan varm kropp. I onsdags joggade jag några kilometer på morgonen och efter en liten stund på jobbet cyklade jag vidare till en yogaklass. Värmen ute gjorde sitt till.

Under förmiddagen gick flera utropstecken upp för mig. Så härligt när man känner att kroppen svarar positivt!

I går kväll körde vi ut till Havsbadet och åt sill och potatis med mamma och Janne, som ställt upp husvagnen där för helgen. Efter måltiden traskade vi till leklandet. Siri åkte karusell, lekte och badade i havet, rusig av lycka.

Själv återupplevde jag gamla minnen. Tänk så många timmar man spenderat på Havsbadet. Barnlek, mjukglass med minttopping och mintströssel med min moster och kusiner. Tonårsfester. Dagar på stranden. Nostalgi!

Senare svängde Sarah och Judith förbi på en kopp kvällste och lite utbyggnads- och färgrådgivning. En mysig kväll!

I morse ställde jag väckaren och drog med Hemi på en lätt springtur. Jag har ätit en frukost av naturella cashewnötter, nektarin, jordgubbar, äpple och banan. Jag har tvättat håret och cyklat till jobbet. Nu sitter jag här och ska göra det sista innan semestern.

Jag känner mig lätt i kroppen. Harmonisk och lycklig. Jag hoppas kunna stanna kvar i den känslan.

4 kommentarer:

Elin sa...

Härligt med sista dag innan semestern!

tack för dina fina rader om mitt inlägg. Ja, det var ett häftigt och känslofyllt möte med min "nya" moster. Ska bli kul att lära känna resten av släkten.
Kramar!

Hanna sa...

Va Glad jag är för din skull! Kram kram

Malin sa...

Kram till dig Mari :)
Ha en trevlig semester!

Mari sa...

Hej Elin. Jo, semester ... väntar bara på finväder!

Förstår att det måste vara något alldeles speciellt med din moster, vad roligt att ni funnit varandra. Kramar!

Tack kära Hanna. Hoppas resan gick bra, det blev aldrig någon visit för att hämta filtarna, vi får ta det senare. Kramar.

Tack Malin. Kram tillbaka!