måndag, juli 06, 2009

Mått och färg

Packade, rensade och flyttade hela söndagen. Har pratat med rörmokaren i dag och kollat badkarsmått på nätet. Jag och Markus och Martin har målat fasad hela dagen, det blir fint men jag är trött i kroppen nu.

Nu ska jag dricka te och se en dålig (tror jag) film.

5 kommentarer:

Jenny sa...

Det är lustigt att man sätter sig och ser dåliga filmer. Jag gör det allt för ofta. Vad såg du för film, måntro?

Mari sa...

Markus och Marcus som var och hyrde film rapporterade om en totalt utplockad butik, det blev "Burn after reading". Rätt snygg och lite kul, men ingen film jag tog till mitt hjärta, som jag trodde ... Har du sett den, vad tycker du?

Anonym sa...

Ja ibland går man ju på en riktig filmnit...På tal om dålig film så såg vi en med Dudley More, Julie Andrews och superstjärnan Bo Derek från sent 70 tal för någon kväll sen.... Ten tror jag den hette...Där var dålig bara förnamnet, HAHA!!!!!

Men rätt kul var det iallafall att kolla in alla kläder och att de pratade i vanliga telefoner...Ett lååångsamt berättartempo därtill...Hoppas det går fint med målningen och att ni har en skööön semester! /kram Maria

Jenny sa...

Nej, jag har tyvärr inte sett Burn After Reading. Om jag minns rätt är det väl den med Brad Pitt och en galet snygg filmframsida? Borde jag lägga några tior och två timmar på att se den, måntro?

Mari sa...

Jepp, det stämmer. Snygg och lite rolig, men inte mer än så enligt mig. Funkar en slö kväll : )