måndag, oktober 25, 2010

Siri

du ger mig.



vingar.

9 kommentarer:

Linda sa...

Underbar bild! Och det är ju precis så man känner för de små liven!

Hälsn Linda

LantlivsAnette sa...

Nämen sååå fin bild..så gulligt !!
Du, så himla synd att vi inte kunde träffas i helgen..
Jag hoppas att du mår bättre nu !!
Ha det gott
Kraaam Anette

Mari sa...

Hej Linda. Och tusen tack : )

Ps ... Jag mejlar dig!

Tack Anette. Ja, du kanske kan ana min besvikelse. Länge sedan det sved så pass ... ja, ja sånt är livet. Och jag mår bättre nu, tack och lov. Förstår att ni hade en toppenhelg. Stor kram!

Marie/Mison sa...

Vilken underbar bild! Påminner mig om att plocka fram änglavingarna till min Alice (som inte har det minsta likhet med en ängel till sättet...):)

Lina sa...

Så fantastiskt vacker bild! Du är ju hur duktig som helst och många gånger tänker jag "julkort" när jag ser dina bilder. Vet inte varför, men det är så mycket stämning i dem... :)

Krya-på-kramar.
Lina

Lina sa...

Men du - nu inser jag ju att det är du och din profilbild jag ritat av idag. Kolla in illustrationen på min blogg. :)

Sigrid sa...

Ljuvlig bild på din Siri!

Unknown sa...

Vilken bedårande bild på din dotter, hon verkar vara i samma ålder som min lilla Esmeralda som fyllde 4 i början av månaden.

Nu är ju inte hon någon ängel direkt så vingar skulle kännas helt fel på henne, horn hade nog varit bättre. ;-)

Tråkigt med magsjuka...men inget man kan göra åt, bara att se framåt.

Ha nu en mysig vecka och glöm inte revlummer på skogspromenaden!

Kram,
Maria/Javabönan

Mari sa...

Marie, Siris är ett par gamla prydnads som hänger på hennes säng i vanliga fall. Denna morgon skulle de dock på och hon var väldigt förgrymmad över att hon inte kunde flyga nedför trappen. På riktigt! Det låter härligt att Alice inte alls är lik en ängel! Kram.

Tack söta Lina. Det ligger något i det med julkortsstämning, det slår an en ton i mig, jag ska lägga din beskrivning på minnet. Hade för övrigt lite adventsstämning när nysnön låg på marken, men julmusiken sparar jag ännu ett slag. Och visst är det mig du ritat, ser jag ju ; ) Fint fint. Kram på dig.

Tack Sigrid.

Hej Maria. Jo Siri fyllde fyra i augusti. Horn funkar hos oss också, ibland. Inte minst på mamman emellanåt. Lördag ska vi strosa fram mellan Hemnäs och värmeljus på Ikea, men hoppas på finväder till söndag så den där skogspromenaden blir av. Kram!