torsdag, april 11, 2013

Med lite nostalgi
Söker bilder i ett annat sammanhang. Finner dessa.
När hon var liten.
Tidigare i veckan var hon och hennes far hos skolsyster för kontroll. Snart 120 centimer lång. Äter hon grönsaker? Ja, med glädje gör hon det.
Kanske lite synfel, men det får vi se om senare. Läser gärna, både högt och för sig själv. Skriver berättelser på datorn och printar ut. Åker skateboard i vardagsrummet, följer med kompisar hem. Pratar om "tjejerna på skolan".
Liten, på väg att bli stor.

2 kommentarer:

Marie/Mison sa...

Mmmm, känner igen det där. Min lilla donna fick godkändstämpel från Förskolan tidigare i veckan. Uppenbarligen pratar hon en hel del engelska på dagarna och har önskemål om att kunna teckna djur i detalj....

Den stora har passerat 120 med råge och börjar prata om att sluta fritids.

Vart tog tiden vägen egentligen. Jag har ofta smålett mot kompisar som pratat om att tiden går fort när man får barn. Nu kan jag bara hålla med. Det är tur att vi inte åldras i samma takt som de blir stora. För vi är fortfarande pigga, raska, rynkfria, och bekymmerslösa, eller hur? ;)

Ha nu en mysig och skön helg. Hoppas hoppas att värmen kommer snart. Så vi får börja påta i trädgården.

Mari sa...

Engelska och djur i detalj, härligt och viljestarkt! Och om tiden som går, kan bara instämma : ) När jag grattade en jämnårig vän på födelsedagen via Facebook tidigare i veckan slogs jag av insikten att jag faktiskt fyller 35 och inte 34 som jag trott ...

Här har vi gråväder, men nollgradigt. Tror det blir en promenad för att kicka igång helgen snart.

Kram, fina.