lördag, juni 06, 2015

Jobbtankar


* * *
Direkt efter jobbet i går tog vi after work. Jag åt koreanskt och drack rött. Senare gick vi vidare i kvällen. Solen kastade bronsfärgade strålar, men luften var krispig med kalla stråk. Jag kom hem precis när Siri skulle somna, så jag hann krama och bädda om.

Förra veckan gjorde jag en spännande intervju, inte många gånger man hör talas om en sådan historia. Satt och skrev anteckningar med en hund i knät och en hund vid fötterna, som la upp ett tungt huvud på mitt knä för att klappas. Hundarna har ingenting med berättelsen att göra, men mysigt var det.

Om en vecka publicerar jag sista Helg för sommaren. Av erfarenhet vet jag att det är mycket lättare att verkligen vara ledig och släppa jobbet om jag har en plan för första publiceringen efter semestern.

Nu har jag faktiskt flera jobb inbokade min första augustivecka som featureredaktör. Och det är fantastiska jobb som jag ser fram emot.

Jag tänker det, så lycklig jag är som har en ledighet att se fram emot - men att jag redan nu är nyfiken på och längtar efter intervjuerna som ligger framför mig.


Inga kommentarer: