fredag, oktober 28, 2005

Bilder från ett studentrum


Många av de som känner mig tycker att det är extremt svårt att ge saker till mig. Min svärmor är definitivt en av dem och köper hellre något sett och godkänt än något "wildcard". Nåväl, i höstas beslutade jag och Mackan oss för att ta oss an min faders hus. Vi köpte det, kort och gott. Trodde vi. Nu, snart ett år senare har vi insett hur otroligt mycket jobb vårt hus innebar.

Tidiga morgnar, sena kvällar, avsaknad av privatliv, bo i en flyttkartong, en prövning av förhållandet och så vidare. Och mycket mer pengar än vad vi trodde. Belöningen är desto bättre. Ett hem som verkligen känns som hemma. Mitt hem. Vårt hem. Och dessutom en prövning som vi som par klarade av, och gick stärkta ur.

Det jag vill komma fram till är att vi har gjort uppoffringar på många sätt för Att Få Bo Fint. Estetik i vardagen är otroligt viktigt för mig. Så här kommer bilder - inte på något sätt från vårt hus här på Djupviken. Nej, detta är bilder från ett studentrum, lyan i Bergsboda, Umeå.

En kväll hade vi en tävling jag och Markus. Vi skulle välja varsin grej vi skulle placera i vårt hem i Piteå. Jag vann, hittade ett par chaiglas i det vitmålade, vägghängda vitrinskåpet. Se. Och förfasas.

Inga kommentarer: