söndag, oktober 30, 2005

Memorymästerskap

Jag och Markus har just avslutat den första deltävlingen i Ankarskatavägens memorymästerskap (för övrigt med ett exakt likadant Memory som min farmor hade). Uppe i vänstra höret ser ni Markus barndomsfavorit: påfågelsögat. Han vann det i dagens spel, liten tröst när han trots hård kamp förlorade. Deltävlingen kantades av rött te, leverpastejmackor, apelsinklyftor och pepparkaks-Brago. Nu är det snart dags för jobb.

2 kommentarer:

Hanna sa...

Jag och mannen brukar oxå spela memory, jag samlar faktiskt på gamla/nya alga memoryn i små röda askar,och har tre st i nuläget. Hur ser er ask ut? Kan säga att jag är riktigt vass på memory, så ni kommer att få gå några hårda matcher om ni vill möta mig vid nästa pitevistelse. Saknar er fina vänner! Kram Hanna

Mari sa...

Måste kolla på asken när jag kommer hem från jobbet! Jajjemän, här ska spelas Memory (till jul kanske?), bra att du förvarnar oss så att vi kan ligga i hårdträning. Vet dock inte om vi pallar att möta Jojje, sista gången vi spelade sällskapsspel med honom har gett oss men för livet. Oh my god vilken tävlingsinstinkt ;-) Skämt åsido - det ska bli riktigt kul med spelkvällar. Saknar att vakna upp på Tomtegränd med Molly på lekmattan bredvid.