måndag, april 17, 2006

Vecka 26

Barnets vikt 900 gram
Barnets längd ca 32 cm

Om barnet
Fostret reagerar på höga ljud utifrån. Om man har någon favoritmusik man vill att barnet ska bekanta sig med innan födelsen kan det vara tid att börja lite nu. Huden är skrynklig men skyddas av fosterfettet.

Om mamman
Du ökar stadigt i vikt fram till vecka 35. Det börjar bli dags att planera vad som ska inhandlas till barnets ankomst.

2 kommentarer:

Hanna sa...

Har hittat en beskrivning på hur man pysslar till ett schysst bärbart skötbort( i second hand inköpta boken " Sy för baby och barn" Hela familjens hobbybibliotek). Kanske ngt för ert compact livning samt Maris underbara förmåga att använda symaskinen. Vi har babybarnstol och mkt annat som vi gärna lånar ut....allt appropå att det kan vara dags att inhandla saker till bebis alltså...v.26

Mari sa...

Jo tiden går fort. 102 dagar kvar, på ett sätt känns det som om tiden rusar iväg. Jag kommer nog att sakna den här tiden, speciellt eftersom jag mår så bra! Är jag ledig till veckan åker jag till Umeå för att fortsätta hänga med Markus, för att kolla in papperskvalitéer och för att hitta ett par svarta brallor.

Babybarnstolen lånar vi ju gärna, annat också. Det enda vi köpt är som sagt barnvagnen. Har tjuvkikat lite på babykläder och filt när man ska hem från BB, men jag vet ju inte ens vad de ska ha på sig. Allt jag gillar visar sig vara pyjamasar ... Får nog slå coachen en signal och rådfråga!