tisdag, mars 06, 2007

Glassbilen

Redan i början bestämde jag mig för att inte bli irriterad av oljud när jag var ute med Siri i barnvagn. Men det finns två saker som gör mig irriterad, det första har jag redan skrivit om och det är när hundar är bundna / i hundbur ute på gården och skäller när man går förbi. Pling! Vaken dotter i vagnen. Det är också irriterande när folk promenerar med hundar och de skäller och husse / matte inte försöker tillrättavisa hunden utan bara låter den gaffla på.

Det andra inträffade nu ikväll. Hade just sövt Siri när glassbilen parkerar nedanför fönstret och kör igång sin glada trudelutt. Pling! Klarvaken dotter i sängen.

Har just pratat med Anja och hon har bjudit upp oss till Gränsen över påsk. När vi pratat om det tidigare kände jag att jag var osugen på att sitta med Siri i deras kollektiv medan alla var och åkte i backen. Men efter att ha pratat med henne känns det genast mer intressant. Gå på tur med pulka, sova över i stuga. Kanske bada med Siri i SPA-avdelningen. Mja, värt att tänka på helt klart.

Inga kommentarer: