torsdag, mars 15, 2007

Grey´s och annat

Jag kom på en sak som borde varit med på min lista (se inlägget nedan). Det är att jag alltid måste städa innan jag åker bort. Inte speciellt med tanke på att det är trevligt att komma hem till en fräsch lägenhet, utan med tanke på om jag skulle dö. Då skulle de som måste ta hand om mitt hem vara så ledsna så de borde vara förskonade från den värsta smutsen.

Knäppt men sant. Därför har jag idag dammsugit, skurat toan, skurat i skåpet där vi har soporna och dammtorkat.

Tjejerna sover långsov och jag har druckit kaffe och lite färskpressad juice jordgubb och lime (Brämhults). Det kan man kalla vardagslyx. Solen skiner in på min betongljusstake som veckan till ära fått nya växter. Mycket fint.

Dessutom känner jag mig fortfarande pirrig efter gårkvällens orgie i Grey´s anatomy. Dubbelavsnitt, med många leenden av McDreamy. Oj oj oj, det är härligt att få försjunka i en lagom bra, snygg och klyschig tv-serie.

Det var faktiskt en av mina favoritstunder när jag jobbade i Piteå och Markus bodde i Umeå. Inspelat Grey´s när jag kom hem från jobbet vid tolv på natten, hunden bredvid mig i soffan, en filt, sprakande brasa och en kopp te - och tusen tårar över sjuka spädbarn, olyckliga kärlekar ... McDreamy själv har nyss blivit tvillingpappa i verkliga livet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

om ni ska komma till piteå över påsk (?) vill jag redan nu bjuda dig på ett partaj, jag tror det blir på Söndan (preleminärt datum), vin och massa smarta tjejer. Jag skickar F o O till bureå för att ha en målardag med vin på kvällen.

Mari sa...

Det låter jättekul, Emma, men jag tror vi kommer att vara i Riksgränsen då!

Krokodil imorgon?!