fredag, mars 30, 2007

OBS! Varning för stark bild

Vilket tragiskt öde Dino gått till möte ... trots att bilden är gräsligt solig kanske det syns att han blivit halshuggen här på morgonkvisten ...

Annars har Markus tenta på måndag, så det är plugg som gäller i helgen. Han åker iväg till skolan och sitter och läser på förmiddagarna och jag och tjejerna promenerar.
Trots att det är fredag så bakar jag. En kladdig kardemummakaka gräddas just nu. Men utan springform så är det stekpannan som fungerar som form.

Oups, nu måste jag springa och eftermiddagssöva lilla astronauten, börjar förresten få härdade hälsenor av att bli påkörd av gåstolen hela tiden.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hemi ser väldigt nöjd ut! Pussa tjejerna från Ingela. Hoppas vi kan ses när det passar! kram

Anonym sa...

jag längtar längtar efter er /karin

Anonym sa...

vilken tragik! Det ska bli kul att hälsa på, tänkte ta ledigt nån fredag i April och åka buss till Umeå! Kram!

Hanna sa...

När kommer ni hem föresten? Jag skrattade högt vid frukostbordet imorse när jag läste krönikan. Johannes blev nyfiken. Bra start på morgonen. Hoppas ni får en bra helg trots tentaplugg. LOVE!!!

Mari sa...

Ingela, jag har pussat tjejerna från dig. Och som svar på din fråga Hanna så kommer vi hem på torsdag, alltså skärtorsdag, men åker till Riksgränsen på fredag. Vi kommer tillbaka till Piteå på tisdagen och stannar nästan en veckan i Piteå, så då hinner vi ses!
Förresten, kul att höra att du skrattade till krönikan - annars är det bara folk som gråter, även om det också är kul ; )
Å Emma, det ska bli SÅ kul att du kommer hit.
Kanske hinner vi ses till veckan, Kajsa. Jag har all tid i världen. Kunde du hänga med på babysimmet?