tisdag, juni 26, 2007

Hela tänder


aj, aj, aj ...

Sitter och väntar på bilder innan jag kan redigera ut en sida och åka hem till la familia.

Idag har varit en såndär dag. Lagade två hål imorse och har varit bedövad halva munnen, läpparna, ena ögat och ena örat halva dagen. Nu har det gått över, men jag har lite ont istället. Dessutom har jag det trevliga schemat kväll, dag, kväll, dag, kväll, ledig och kväll i veckan.

Annars längtar jag mest till en fungerande dator med Photoshop och internet - allt i ett. Kanske blir en sanning ... någon gång. Tills dess blir det lite sådär med bloggandet och framförallt bilderna. Hoppas ni inte gör slut med mig för det.

4 kommentarer:

Anonym sa...

låter som hemskt horribelt schema och inte kul smärta. Att dessutom inte ha bra tillgång till dator är ju som grädden på tårtan, fast omvänt. Stora kramar och medlidande!!!!

Anonym sa...

Näe du, mej blir du inte av med så lätt! Jag hänger envist kvar! Ta en värktablett bara innan natten för värken bara! *kram*

Sara sa...

Vi härdar ut, hoppas du gör det med! :)

Mari sa...

Tur att ni hänger kvar. Och det sker saker, den pappalevererade datorn kommer snart att flytta hem till oss och idag har vi beställt ADSL, inkopplas nästa fredag. Ljusningen är nära.