onsdag, juni 20, 2007

Ja tack!

Inget internet hemma och fullmatade dagar gör bloggen lite lidande.

Sista tiden har varit ett virrvarr av springturer (äntligen gick det bra, jag flööög fram i kvällen), installation av diskmaskin (hurra inför midsommar), kalas (både världens bästa Maria och världens bästa Jill har fyllt år) och allt annat som hör vardagen till.

Det mest anmärkningsvärda som hänt är att jag håller på att boka in folk för en sommarserie i tidningen och givetvis dök namnet på en av Sveriges största deckarförfattare tillika före detta Pitebo upp. Skickade ett mejl, men trodde aldrig-i-hela-livet att personen skulle tacka ja. Men si det gjorde hon.
Så vi ska träffas under sensommaren. Den som läst hennes böcker förstår att det gäller att göra research grundigt ...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lyllo dig,bättre tur än vad jag hade när jag försökte boka till ordmån blir spännande att läsa. Skulle gärna vara en fluga i din ficka när du intervjuar henne.(blev det rätt stavat?)

Mari sa...

Yes, det är rätt stavat. Att hon tackade ja beror enbart på tur och inte skicklighet. Det ska bli väldigt intressant (och lite nervöst) att träffa henne.

Anonym sa...

Hoppas du får till den där "perfekta intervjun"(fast finns den?)i allafall är hon ju människa hon med, det kommer att gå såå bra!

Anonym sa...

Hej! Kan misstänka vem det är! :-) Vad spännande! Fraga henne hur man egentligen Gööööööööör för att bli bestsellerförfattare! Just nu är man bra sugen pa att välja den banan sa man far vara nara baaaaaaaaarnet!