måndag, augusti 27, 2007

Badnymf


Vi har inget ljudkort i datorn så jag har sluppit höra hur nördig jag låter på filmen. Ja, ja det bjuder jag på. Antar att det bara är närstående som ids kolla på när badnymfen tvättar magen.

Ja, också var det ju det där med att man kanske inte ska vrida kameran när man filmar ...

5 kommentarer:

Anonym sa...

sötunge! Försökte faktiskt lägga in en video igår, men orkade inte vänta på nerladdningen. kanske idag...Kram

Flingan sa...

Vilken liten sockertopp!
Vi har en exakt likadan badbalja och där badar våra barn alltid tillsammans. Trångt med en 3 åring och en 1 åring, men dom villl inte bada utan varandra.
Mysigt värre!

Anonym sa...

Vilken badgroda! Hoppas det inte var något dyrt och fancy magazin hon läste där bland bubblorna...
Bara 1v tills vi kommer till kusten nu! Hörde T&T skulle bort den helgen just! Fjällvandra, hur vågar dom?! Ni kommer väl på bastu och palt på lördag?
Kram

Anonym sa...

Läste förresten Lina Norberg Juusos "Mamma och Vi" från nån gång där hon beskrev graviditet, förlossning och nybliven mamma. SCARY, ville nästan ångra mig efteråt!!! Säg att det inte är så farligt, hemskt och ont!

Mari sa...

Att bada tillsammans är ju toppen! Dock uteslutet för oss vuxna i denna badbalja ... Saknar badkaret i Umeå, det var perfekt för tråkiga stunder och mysigt att bada ihop.

Hej Anja. Jaha, jag visste inte att de ska bort. Klart vi kommer på palt och bastu (känns dock inte som helt självklart kombo, men det blir nog bra!).

Har inte läst Juuso, kan dock rekommendera andra i genren för att nyansera. Det finns ju liksom en massa upplevelser och det bästa tyckte jag var att läsa en mycket olika berättelser - både solskens och jobbiga - för att vara "förberedd".
Och jag kan ju säga att för MIG var det varken farligt, hemskt eller så ont att jag ångrade mig! Jag tyckte ju att det var roligt hela vägen!