söndag, augusti 19, 2007

Senaste tidens begivenheter

Den gröna, stickade västen låg inslagen i vår brevlåda för någon morgon sedan. Först trodde vi att det var en födelsedagspresent, men det visade sig vara en gåva av "den turkiska damen". Hon som gått vilse, som jag försökte hjälpa.

7 kommentarer:

Hanna sa...

Fina bilder! Och hur gör du för att få in bilden på "sidan" som gr under veckans bild. Jag lyckas inte. Tips?
Kram från fd HNB!

emma sa...

roligt att få bli omnämnda i PT igen. Alltså ang. kvällslek på dagis. Jag får lite kändisvibbar när jag ser mig i spegeln... Kram.

emma sa...

...och hur gjorde du för att få en egen "rubrik" på sidan? Kanske jag och Hanna får ta priv. lekt. hos dig.

Hanna sa...

instämmer. Gärna hos mig nån kväll tjejer!

Mari sa...

Hej söta vänner. Det hela är enkelt, mycket enkelt. Man måste helt enkelt byta mall för bloggen. Jag bytte till samma mall som jag haft hela tiden, men gör man det får man tillgång till helt nya verktyg och möjligheter. Både när det gäller bilder, filmklipp och färgsättning. Ingen kodning, utan väldigt enkelt. När man byter kan man tappa vissa inställningar. Jag fick sätta tillbaka min räknare, men kollade innan hur många besökare jag haft så man inte behöver börja om från noll. Jag tappade också delar av min länklista. Dock försvann inga inlägg, vilket jag var orolig för. Visar gärna någon kväll, om ni vill!

Hanna sa...

Ja, det är nog bäst vi bokar träff ändå, bara för trevlighetens skull...Ser ut som en trevlig dag på jobbet. Nu ska jag ha en middagsjobbdejt med en annan Marie. Puss!

emma sa...

Ja precis!