torsdag, augusti 02, 2007

Visdomsord?

Korrar morgondagens familjesida här på jobbet och läser därför om en kvinna som dött på ålderns höst. I beskrivningen av hennes person står det "Hon sökte alltid det vackra i tillvaron".

Jag tycker det är fint på något sätt. Att söka det vackra i tillvaron. Vare sig det gäller människor, platser, saker eller händelser.

Inte så att man ska göra det i absurdum. Men som livsåskådning tilltalar de enkla orden mig.

2 kommentarer:

Anja sa...

Hej hej!
Saknar er här i regnet. Vi åt fruktansvärd god middag idag som ni hade fått smaka om ni inte vart så långt bort... eller var det vi som var borta?! Hur som helst, thailänsk kycklinsoppa med sting. Sen kladdkaka. Mmmmm...
roligt att läsa vad som händer i era liv!
Kram och kläm

Mari sa...

Hallå. He, he, det är ni som är borta såklart ;-) Vi har också mest regntungt väder, det ska dock bli bättre till veckan har jag hört.

Middagen låter god. Själv har jag klämt en blåbärsbakelse och sedan avnjutit Markus mästerliga spagetti och köttfärssås till middag. Men det var sista gången på länge. För nu blir det hårt på matfronten. Och ännu stenhårdare på fikafronten. Har nämligen anmält mig till viktlubb på nätet idag. Cirka tio kilo ska försvinna till i mitten på oktober. Hårda bud i Mellerud!

Hoppas ni får en fin helg. Det blir inget Piteå för Jonas i helgen, eller?

Kram kram till hela lilla familjen.