söndag, augusti 26, 2007

Just nu

Sitter i plyschbrallor och mjuk t-shirt och småfryser. Har varit på bio och sett "Underbar och älskad av alla ...". Saknar Siri som sover i rummet intill och känner mig lite melankolisk utan att veta varför.

Imorgon börjar min ledigvecka innan jobbstarten. Jag börjar den med att jobba lite. Annars är det ettårskontroll, förhoppningsvis lite träning, dataträff hos Emma och lite annat smått och gott som gäller. Hoppas kunna färdigställa några små projekt här hemma också.

5 kommentarer:

Sara sa...

Hej Mari! Var filmen bra?

Mari sa...

Jo, jag måste säga att jag tycker den var absolut i samma klass som boken. Tyckte att de visuella miljöerna fördjupade handlingen. Den var söt, rolig, sorglig, pinsam - och bra. Sedan var han grymt snygg Nikolaj Coster-Waldau. Oj oj ... Hursom helst var det en mysig film att se på bio!

Sara sa...

Kanske man skulle ta och packa sig iväg och se den renta! Det vimlar ju inte av biobesök just nu, så det blir knappt att man kollar vad som går. (Usch, vad tråkigt det lät...)

Sara sa...

se den rentav menar jag förstås...:)

Mari sa...

Nej det har inte vimlat av biobesök för mig heller, men nu har jag lyckats pricka in två på kort tid. Men jag tycker faktiskt att "Underbar ..." var en sevärd biofilm.