söndag, november 11, 2007

Firardag

Såklart har vi uppvaktat pappan i huset idag, men fokus har faktiskt legat på en annan familjemedlem. Humlan. Hon fyller ju fem år i dag.

Varje år har vi firat hennes födelsedag, trots gliringar om förmänskligande av hunden. Men vi tar varje anledning att fira, och firningen behöver inte alltid vara så märkvärdig. Ett år kom Jonas med en förpackning bajspåsar med en ridgeback som "fotomodell" på. En perfekt present!

Så idag har Humlan njutit fika (det åt vi också av) och en grissvans (som hon fick ha för sig själv). Vi har lekt i pulkabacken med våra flickor, båda tyckte nog det var lika kul. Lillfotingen skrek i utförslöpet och även föräldrarna tyckte det var kul att plocka fram bob-skillsen igen.

Nu har Markus åkt till Umeå för att presentera sitt c-arbete. Senare i veckan återvänder han för att vara hemma hela vintern och våren. Bara två veckors sväng tillbaka i maj 2008. Så snart, snart börjar Svenssonlivet för oss. Det känns härligt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Hemi 5 år! Stora tjejen!

Pudelpussar från Ingela å Cuda

Sara sa...

Jag tycker ni har gjort det så bra, så skönt att ni får vara tillsammans snart!

Mari sa...

Tack Ingela och Cuda!

Sara. Fint att höra. Jo det ska bli skönt, men jag har nog inte förstått det än. Har helt enkelt inte haft tid att ställa in mig på tillsammansliv (pratade med svärmor idag om att jag skulle vilja gå på nästa Ordmån - och hon sa "Men då är ju Markus hemma" och det är han ju. Så enkelt det blir då!)

Anonym sa...

Grattis puss-humlan! Vi kommer förbi och grattar inom kort! // Athos och Maria

Mari sa...

Humlan hälsar och tackar. Hon hade tänkt baka muffins med hundkex i på sin kalasdag, men då kom hon på att Athos inte "var tillgänglig" för att besöka oss. Så då struntade hon i det.