onsdag, november 07, 2007

Min kärlek

Sista dagarna har varit ett pärlband av nya färdigheter. Hon är en äkta tvåfoting nu, kryper bara över svåra trösklar och när det ska gå jättefort. Sjunger, vill läsa böcker och klurar på saker. Oftast klurar hon på om lilla batteriet kan passa i tomma tablettasken eller dylikt. Helt plötsligt klarar hon av att stoppa rätt kloss i rätt hål och sätta på alla ringar på stolpen. Sist kunde hon det inte. När lärde hon sig det?

Största förändringen är dock humöret. Temperamentet. Den egna viljan. Hon vill inte sitta på pottan just då. Hon vill inte byta blöja. Hon vill inte att mamma ska förflytta sig en meter bort. Låtsasgråt, arga frustrationsskrik och darrande underläpp kantar delar av våra dagar just nu.


Älskade unge, jag är så glad att jag får vara med i din utveckling. Hör du det, Siri. Jag är glad. Att få vara med. Att det är mig du väljer att visa ditt vill inte för.

Jag är galen i dig, vackra barn. Men samtidigt finns det ingen som kan göra mig så galen som du.

6 kommentarer:

anja och jonas sa...

Vilken fin bild, fin unge och fina föräldrar! Ni är så söta!
Undrar hur våran blir? Fin hoppas jag!
Jag ska också börja sy nu, hittade hemsidan och tyg ska köpas i helg!
Kram

Hanna Ö sa...

Hej,
Jag blev den 88888 besökaren så då måste man ju kommentera :-) Känner precis igen dina känslor, finns inget som är bättre mer fantastiskt o underbart än ens barn men ingen gör en så frustrerad... Agnes är inne i samma fas med NEJ! och MIN! Ha det så bra alla 4. Hälsningar Hanna

Wiweca sa...

Tänk så tur jag oxå har som får uppleva så mkt med Siri.Nu har vi ju lite julbak framför oss.I år inskolning nästa år STOR hjälp.
Kram från Anna Wiweca.

Martina sa...

Vad fint! Jag känner igen mig!

Mari sa...

Anja: du vet hur en slipsten ska dras! Tror du har ett fint exemplar i din magge ... säkert en liten tuffing! Annars kan Siri säkert härda ; )
På tal om att sy, det känns som om det råder syfeber för tillfället. Var det närmare kunde vi anordna syjunta.

Hej Hanna, hoppas ni kommit i ordning i huset. Fick lite rapport av Gertrud sist vi sågs. Kul att någon känner igen sig i barnatankarna. Ha det så gott och hälsa alla familjemedlemmar.Kram.

Farmor, hoppas du hörde mitt meddelande angående Ordmån. Siri har tränat bakning med mig i dag, först brytbröd och sedan sirapslimpa. Hon är även en hejare på bakpulver, hälsar hon. Åh, tänk nästa år när vi ska baka pepparkakor och en massa annat - kul kul. Humlan är ju också väldigt bra i köket, speciellt när det gäller att rengöra elvisparna.

Marina - kul att höra!

Mari sa...

Martina, jag menade så klart Martina.