fredag, november 16, 2007

Uppvaktning

Egentligen har det varit mycket att fira i veckan. Markus har återvänt till Piteå med avklarat c-arbete. Jag har läst det och är imponerad av språk och rytm. Bra gjort!

Siris farmor och farfar har firat silverbröllop samma dag som lilla, ändå-ganska-stora S blev 15 månader. Vi uppvaktade farmorn och farfarn med en lite påse ekologiska och närproducerade varor: glögg, getost, citronhonung och exklusiv, handgjord choklad från Frankrike och en dikt av Nils Ferlin.

Men något storslaget firande har vi inte haft, det har mest varit vardagslunk med tekvällar och träning och pyssel och sådant. Det är bra det med. Jag hyllar vardagen. Nu är det snart dags för bylinefotografering.

2 kommentarer:

Hanna sa...

Jag tänkte faktiskt att ni har mkt at fira och att bli firade för senast för nån dag sen. Vi vill gärna gratta och hylla er en dag när det blir läge. kanske krokodilfika? Hoppas du blir nöjd med din byline bild. Puss

Mari sa...

Åker ni till Ikea på lördag, eller? Markus kanske ska till Kåbdalis och inviga säsongen men jag vet inte än. Annars kanske söndag är ett alternativ. Kram.