tisdag, januari 29, 2008

Sänkt

Paus i inskolningen med sjuk dotter. Feber, massor utav hosta och dessutom en jättejobbig kindtand som ska envisas med att komma just nu.

Hon hostar konstant, trots medicin och jag väntar mig en vaknatt.

Imorgon blir vi definitivt hemma. Säkert dagen efter det också. För övrigt har vi varit på 18 månaderskontrollen (lite för tidigt, men läkaren skulle kolla på hennes vänstertass som hon går snett på). 11,4 kilo och 81 cm lång.

Rev bara ner klossarna man skulle bygga med, visade magen med galans, men har ingen aning om vad fot och mun är, inte när man frågar henne i alla fall. Hon ville mest söka reda på russinen som hon visste fanns i mammas väska.

Annars har det hänt lite grejer, inget allvarligt, men som tillsammans gör att jag känner mig lite sänkt just nu. Mejl, arga grannar, insändare, idiotbilar som nästan kör på ens hund och sådant. Just nu skulle jag gärna åka. Långt bort. För en stund.

7 kommentarer:

Terése sa...

Hej, Mari.
Välkommen in till min blogg. Kanske inte att jämföra med en resa långt bort, men den kanske får dig att småle. Många hemmadagar i sträck gjorde att jag kände att det var dags att börja blogga. Jag vet inte vad det blir av det, men det är kul! Min 4-åring levererar och jag antecknar.
Hoppas lillan kryar på sig! Mina är också förkylda. Storan är hemma från dagis. mvh Terése fd på torget

ps. tack för att du inspirerade mig att skriva. Jag läser alltid dina krönnar.

Anonym sa...

Du kan aldrig vara nåt mer än Mari. Men du kan vara säker på att det räcker! Ost-skallar(idioter) finns det gott om, men det finns bara en Mari. Var rädd om henne! KRAM!!!!

Anonym sa...

jag följer med dig till bahamas idag om det är ok! puss :)
( det verkar som att molly och siri har samma sjuka, hoppas er natt var bättre än vår...)

Mari sa...

Hej Terése. Kul att du börjat skriva, jag ska definitivt spana in din blogg. Ska bara brygga lite kaffe och hämta med mig först. Nu när Terése på torget ligger i träda kan vi ju umgås lite på nätet!

Tack Lisa. Tusen. Tack.

Hanna, ni har ju dessutom två pluttar. Hoppas minstingen klarar sig. Själv hade vi en vakenperiod mellan 02.39 tills efter fyrasnåret. Sedan la jag tillbaka Siri spjälsängen och då kom hon äntligen till ro. Tror jag ska börja göra det om hon inte somnar om fort mellan oss. Hon grät bara till lite och jag satt nån minut bredvid spjälan. Sedan sov vi faktiskt till kvart i åtta. Men nu skaver MIN hals ... Och du Bahamas - jag kan vara klar om en kvart ; )

Anonym sa...

Då möts vi vid poolen med en frozen Margeritha! ( min hals skaver oxå!-fububblan)

Anonym sa...

kom till umeå :) /K

Mari sa...

Söta syster, jag planerar en dag i Umeå under våren. Förhoppningsvis mat på Invito, latte hos Costas och lite shopping och span i er nya lägenhet. Puss.